天翼術數研究中心

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: carmankeke

求事業

TinTin 發表於 2011-11-17 23:11:48 | 顯示全部樓層
父母管教頗嚴?
Hardy 發表於 2011-11-18 09:18:08 | 顯示全部樓層
JosephFung 發表於 2011-11-18 10:33:53 | 顯示全部樓層
王子 發表於 2011-11-18 10:41:02 | 顯示全部樓層
午時盤, 年少已離鄉背井, 姻緣運不穩定, 曾有年紀相距大的對象.
性情方面有忍耐力, 有脾氣但自己壓下去不表 ...
JosephFung 發表於 2011-11-18 10:33

巳時盤呢?
JosephFung 發表於 2011-11-18 10:59:59 | 顯示全部樓層
 樓主| carmankeke 發表於 2011-11-18 13:19:42 | 顯示全部樓層
巳時盤七殺命., 年少已離鄉背井, 姻緣運不穩定, 曾有年紀相距大的對象.
性情方面有忍耐力, 有脾氣但自己壓 ...
JosephFung 發表於 2011-11-18 10:59

巳時盤七殺命., 年少已離鄉背井,岩,我16歲就出左去讀書,不過讀唔成,讀左2年就番黎
姻緣運不穩定, 曾有年紀相距大的對象. 岩~係16歲個年有個大自己11年既男性追求
性情方面有忍耐力, 有脾氣但自己壓下去不表露出來. 我個人幾火爆既~不過年紀愈大個人就愈來愈內歛,
目前工作覺得有點沉悶, 不算太繁忙緊張 - 可能是因工作性質. 不過應該就黎被人炒~
2010年妳曾搬家, 或轉工, 或公司搬遷? 2010年成年都搵工~

午時盤天同命.
如有兄弟姐妹, 曾有生離死別的事.
性格樂觀, 不計較, 不拘小節, 不似其他女子的'小心眼'. 係呀~
與異性朋友較好, 同性較沒緣.岩~我既朋友9成都係男性
少時家境不錯. 母親體弱多病. 應該今講出生到6歲家境係幾好既~不過6歲之前就好差
妳或有呼吸系統方面的敏感, 肺部氣管病等. 無~
JosephFung 發表於 2011-11-18 13:29:06 | 顯示全部樓層
郭官龍 發表於 2011-11-18 13:44:37 | 顯示全部樓層
今年父母有無入醫院?
 樓主| carmankeke 發表於 2011-11-18 14:24:57 | 顯示全部樓層
今年父母有無入醫院?
郭官龍 發表於 2011-11-18 13:44

mami 係長期病患者,甲狀腺有事
王子 發表於 2011-11-18 18:59:09 | 顯示全部樓層
請問面上有無明顯痣?