天翼術數研究中心

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kevin2004

新手請教

樓主| kevin2004 發表於 2014-3-12 14:59:30 | 顯示全部樓層
王子管理員及各師父師兄回覆我!容許我在呢道講小小心底話,因為經歷過13年巨變,小弟前路茫茫,已走去求神問卜既地步,每次都冇準實答案,除雨而安之類,咁我就試下睇紫微書同教學,希望可以為自己算算,所以小弟真係GD唔GD,過去發生既野GD唔GD下當算中,如13年本命財化貪狼忌入流命,流年貪狼又化忌,雙忌冲大限命變洋陀夾雙忌,大限命辛化忌入大限財宮,唔好既野數盡佢當算中,但對未來既野小弟就完全唔識睇,所以希望各位幫小弟比d意見!依家小弟起自己命盤搵d好野安慰自己,(相府見祿存有錢,大限相府供命,巨門化祿同天梁夾本命,火星貪狼見祿存) 以上種種聽聞是好的,但我一入大限運已PK了,所以完全唔識睇,依家希望各位幫小弟批判幾句,感激萬分!
郭官龍 發表於 2014-3-12 22:43:48 | 顯示全部樓層
入大限運已PK,是因為流年唔好
 樓主| kevin2004 發表於 2014-3-13 00:00:14 | 顯示全部樓層
郭官龍 發表於 2014-3-12 22:43
入大限運已PK,是因為流年唔好

那郭兄是否最差已過,呢十年不是太差?
王子 發表於 2014-3-13 10:16:05 | 顯示全部樓層
kevin2004 發表於 2014-3-12 11:39
謝王子回覆,其實10-11年都搵到錢,12年初太太要求動用一舊錢換樓,好景不常,12年中至尾生意開始下滑公 ...

你的意思是屋企無向東北或東南的窗或門???
王子 發表於 2014-3-13 10:20:32 | 顯示全部樓層
本命財化貪狼忌入流命.....我唔會咁睇
 樓主| kevin2004 發表於 2014-3-13 11:47:07 | 顯示全部樓層
王子 發表於 2014-3-13 10:16

王子兄!我家大門就正正東南了!
 樓主| kevin2004 發表於 2014-3-13 11:49:06 | 顯示全部樓層
王子 發表於 2014-3-13 10:20
本命財化貪狼忌入流命.....我唔會咁睇

所以就係GD唔GD要求教!感激!
 樓主| kevin2004 發表於 2014-3-13 12:33:14 | 顯示全部樓層
王子 發表於 2014-3-13 10:16

發覺公司大門都係東南!利害!
Mike 發表於 2014-3-13 13:00:48 | 顯示全部樓層
天相守命,昌曲同宮,你是一個很樂觀的人
2015乙未年好運
 樓主| kevin2004 發表於 2014-3-13 14:09:43 來自手機 | 顯示全部樓層
Mike 發表於 2014-3-13 13:00
天相守命,昌曲同宮,你是一個很樂觀的人
2015乙未年好運

謝ching!天相昌曲同宮,聽聞一生大起大落,請問係唔係呢?另明年好運那今年情況是否一樣差?