天翼術數研究中心

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: jimjimchung

廉貞,貪狼入命

樓主| jimjimchung 發表於 2013-10-31 20:55:06 | 顯示全部樓層
但大個咗反而同阿媽感情好過老豆! 跟之前所說就算有第二春,都好大機會如第一次一樣離異收場?
 樓主| jimjimchung 發表於 2013-10-31 21:02:25 | 顯示全部樓層
另外,我現在都讀緊坊間斗數初級興趣班,係起大限既問題上,導師話並唔係個個都會係命宮起大限的,是否派別有所不同?
蛇王 發表於 2013-11-7 00:30:30 | 顯示全部樓層
jimjimchung 發表於 2013-10-31 20:55
但大個咗反而同阿媽感情好過老豆! 跟之前所說就算有第二春,都好大機會如第一次一樣離異收場? ...

只是講父母性格不同,她老了,你也大成熟了,她沒可能還再打你了,感情自然會好的.
現代自由戀愛,個人主義太强,越來越難體諒遷就,東西不好換過,感情不好不如換畫,何必費事容忍!
sing 發表於 2013-11-7 13:31:01 | 顯示全部樓層
jimjimchung 發表於 2013-10-31 21:02
另外,我現在都讀緊坊間斗數初級興趣班,係起大限既問題上,導師話並唔係個個都會係命宮起大限的,是否派別有所 ...

係派別問題,舊時我學過命宮無大限
Mike 發表於 2013-11-8 13:14:11 | 顯示全部樓層
好耐無聽人講用命宮無大限!
 樓主| jimjimchung 發表於 2013-11-16 00:49:57 | 顯示全部樓層
其實短期內(一兩年)會唔會有新既感情出現?還是都是過眼雲煙?
 樓主| jimjimchung 發表於 2014-1-1 22:46:22 | 顯示全部樓層
請問各位大大,小弟2014年會唔會平靜一些,小一些爭拗,是非呢?
2013年真是非多,爭拗多,公事煩,私事仲煩